Panel moderatora ]

Bwin

Wady i zalety tego bukmachera oraz sugestie i opinie o nim

Moderatorzy: filipoos, BukmacheR

Bwin

Postprzez zaklady_polish Sob Kwi 26, 2008 12:04 am

Zapraszamy do wyrażania opini a także do zadawania pytań i odpowiedzi na temat tej firmy bukmacherskiej tych wszystkich którzy z tym bukiem mieli styczność. Wszystkie podstawowe informacje na temat tego bukmachera znajdziesz na stronie głównej naszego serwisu. :)
zaklady_polish
Administrator

Dołączenie: Nie Mar 30, 2008 11:50 pm

Re: Bwin

Postprzez BukmacheR Sob Kwi 26, 2008 8:22 pm

Buk jak najbardziej godny polecenia. Kiedy obstawiałem w nim, wszystko było ok : pieniażki po dwóch dniach na koncie, nie miałem żadnych nieprzyjemnych sytuacji z nie wypłaceniem wygranej (na co wiele ludzi narzeka) - mi to sie na szczęście nie przydarzyło. Bwin ma bardzo szeroką ofertę, lecz niestety niskie kursy... właśnie z tego powodu przerzuciłem się na innego buka xD Mimo wszystko : polecam.
BukmacheR

Dołączenie: Czw Kwi 03, 2008 8:33 pm

Postprzez Skiuba Czw Sty 08, 2009 7:31 pm

Także polecam bwin, strona jest bardzo dobrze dopracowana wszystko przejrzyste, szybka wpłata oraz wypłata. Czasami wydaje mi się, że bwin ma za mało promocji, którymi może zachęcać graczy.
Ale generalnie jest bardzo dobrze :D
Skiuba

Dołączenie: Wto Sty 06, 2009 11:54 pm

Postprzez Coldcut Nie Sty 11, 2009 12:18 pm

Zdecydowanie jeden z bardziej popularnych bukmacherów online w Polsce jak i na Świecie.Szybkie wpłaty i wypłaty środków, rozliczenia zakładów i szybko reagujący support. Ich pokerowy room również bardzo ciekawy, sporo osób zagląda do pokera nie mając wiekszego pojęcia o grze i przez to stają się łatwym celem do ogrania i zarobienia troche gotówki. Fakt faktem słabo to wygląda jeżeli chodzi o promocje mające na celu przyciągnąc potencjalnych graczy, jak kolega wcześniej wspominiał, oferta pod tym względem dosyć uboga.
Wygrywaj w pokera razem ze mną !

Coldcut
Awatar użytkownika
Coldcut

Dołączenie: Pią Sty 09, 2009 10:38 am

Postprzez prometheass Nie Sty 11, 2009 9:52 pm

bwin jest najlepszy !!! :)
prometheass

Dołączenie: Sob Sty 10, 2009 12:22 am

Powróć do Bwin

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość